Over FOS Amsterdam

Onze Partners​

Onze producenten

Onze producent is gevestigd in Italië, waar we regelmatig de hoofdlijnen van de nieuwe collectie bespreken. De productiesnelheid is hoog, de mensen in de werkplaats werken in goede omstandigheden en op een professionele manier.
Naast deze persoonlijke ontmoetingen houden we het hele jaar door contact met elkaar.

Onze Agenten

FOS-Amsterdam werkt met agenten die ons modelabel vertegenwoordigen. We hebben hiervoor gekozen zodat FOS-Amsterdam niet in winkels naast elkaar komen te laten; we streven naar exclusieve distributie.
Omdat onze agenten een goede relatie hebben met de verschillende retailers, wordt de informatie die zij leveren meegenomen in de nieuwe ontwerpen, op die manier kunnen we ons snel aanpassen aan de markt en de veranderende behoeften van de klanten.

Neem contact op met de agent in jouw regio

Onze Eigenschappen

Het Ontwerp​

We ontwerpen kleding met een goede pasvorm, comfortabele stoffen en vrolijke, wisselende prints. De prints worden op meerdere modellen toegepast om een samenhang in de collectie te creëren.
We werken met maten van Small tot XXLarge.

Lokaal

FOS-Amsterdam is een klein familiebedrijf, alles vindt plaats binnen Europa. Onze producent is gevestigd in Italië, waar we regelmatig de hoofdlijnen van de nieuwe collectie bespreken.

Fast-Responce

FOS-Amsterdam is een Quick-response fashionlabel, wat betekent dat we snel kunnen schakelen, door aandachtig naar de wensen van de vrouw te luisteren zorgen we keer op keer voor de best passende eigentijdse reeks ontwerpen, volgens het modebeeld van vandaag.

Onze Klanten​

Onze Afnemers

Elke week houden we de retailers op de hoogte van nieuwe items. FOS-Amsterdam luistert graag naar de behoefte in het land, de vraag naar andere kleuren, modellen etc. We komen elkaar graag tegemoet! Op deze manier krijg je als retailer wat je nodig hebt en wilt, op het juiste moment in de winkel.

Wil jij FOS Amsterdam ook in jouw winkel verkopen?

Onze doelgroep

FOS-Amsterdam ontwerpt en produceert een collectie die perfect aansluit en voldoet aan de wensen van de moderne vrouw.
Ze is een volwassen vrouw die een actief leven leidt en haar eigen stijl heeft. Ze heeft een druk leven en wil er goed uitzien. Ze wil kleding dragen die fantastisch, stijlvol en comfortabel is.
FOS-Amsterdam geeft hen precies dat: een modemerk met een comfortabele eigen signatuur, een breed pasbereik van S tot XXL voor een zeer betaalbare prijs.

Schrijf je in!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijk op de hoogte van alle nieuwe artikelen en aanbiedingen!

FOS Amsterdam