Welkom bij FOS, waar we de perfecte mix bieden van bekende modellen en nieuwe trends voor de moderne en modebewuste vrouw. Bij ons kun je terecht voor trendy en comfortabele kleding in maat S(36) tot en met XXL(44), voor elk type vrouw en elk moment. De collecties van FOS zitten altijd boordevol kleur en oneindig veel trendy prints. Jouw favoriete FOS items worden vernieuwd met nieuwe prints en aangevuld met stijlvolle trend items.

FOS staat voor Family of Style; we zijn niet zomaar een merk, we zijn een familie. Als een trots familiebedrijf nodigen we onze klanten uit om zich thuis te voelen bij ons en om samen een unieke stijlervaring te beleven. Bij FOS draait het niet alleen om de kleding die je draagt, maar ook om het gevoel van herkenbaarheid en vertrouwen. We streven ernaar om collecties te creëren waarin iedereen zich welkom voelt, waarin zowel de herkenbare modellen en de nieuwe trends worden gecombineerd tot jouw favoriete look.

Onze kleding wordt met zorg geproduceerd, allemaal hier in Europa. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van kwaliteit en stijl, maar ook van een bewustere keuze voor duurzame mode. Bij FOS streven we naar een zo minimaal mogelijke overschotten waardoor we ook hiermee de impact op het milieu verkleinen.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle jurk, een trendy rok, comfortabele broeken, flatterende tops, elegante blouses, opvallende giletjes, gezellige vesten of warme truien - je vindt het allemaal in onze uitgebreide collectie. Bij FOS geloven we in het combineren van vertrouwde favorieten met de nieuwste trends, zodat je elke dag een outfit kunt samenstellen waarin je je zelfverzekerd en stralend voelt.

 

Liefs,
FOS - Family Of Style